Om oss

Kjeldsberg Økonomiservice AS ble etablert i 2007 og har i dag 11 ansatte som består av både regnskapskonsulenter, autoriserte regnskapsførere, kontraktsforvaltere, boligforvaltere, rådgivere og jurister. Se ansatte

Vi er en totalleverandør av regnskaps- og forvaltningstjenester.

Vi har spesialisert oss på eiendom og ivaretar administrasjonen av eiendommer fra forretningsbygg, utleiebygg til borettslag og sameier.  Vi utfører kontraktsadministrasjon, felleskostbehandling, regnskap og skatt- og avgiftsbehandling. I tillegg er vi forretningsfører og utfører regnskaps- og forvaltningstjenester for alle typer boligselskap.

Med vår juridiske kompetanse og rådgivere innenfor lønn og HR, kan vi bistå med alt fra daglige oppgaver til større endringsprosesser innen lønn- og personalområdet.

Vi kan tilby juridisk kompetanse kombinert med markedsforståelse innenfor alle faser og alle sider av en transaksjon; fra opsjonsavtale eller budaksept, via due diligence og kjøpsforhandlinger, til utvikling, eierskap og realisasjon av næringseiendommer.

Faste kontaktpersoner sørger for personlig oppfølging.


Vi er en del av Kjeldsberg konsernet. Vårt morselskap, Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS er en totalleverandør innen drift og eiendomsforvaltning, og gjennom dem kan vi tilby gunstige løsninger på dette.

Ved å velge Kjeldsberg får du en unik kombinasjon av nærheten til en lokal aktør, tryggheten fra et stort kompetansemiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett. Få hjelp til å heve blikket og se nye muligheter med driften av selskapet. Vi analyserer tallene dine og gjør data om til innsikt – slik at du kan jobbe smartere og ta enda bedre beslutninger.