Servicesenter

Kundesenteret holder åpent alle hverdager 08-16

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Du finner oss på tlf 45 85 9000 eller epost kundeservice@kjeldsberg.no

Lurer du på hvem du skal henvende deg til?

Tommelfingerregelen er at du som eier i borettslaget eller sameiet skal henvende deg til styret for alt som gjelder praktiske forhold der du bor. For forhold som gjelder ditt spesifikke eierforhold, som fakturaspørsmål eller endring av din kontaktinfo kan du kontakte oss på tlf 45 85 9000, eller epost kundeservice@kjeldsberg.no

Hva kan vi hjelpe deg med?

Du kan søke ved å skrive stikkord i feltet under, eller bla deg gjennom ofte stilte spørsmål. Klikk på spørsmålet for å åpne det og lese mer.

Faktura

Fjernvarme betales som et a-konto beløp via fellesutgiftene. Dette beløpet er et beregnet forbruk, og ikke en fastpris. Bruker du mer enn beregningen tilsier vil fjernvarmeleverandøren fakturere dette etterskuddsvis. Brukte du mindre enn beregnet vil du få tilgodebeløpet tilbakebetalt.

Category: Faktura

Dette kan du få direkte fra leverandøren av TV og Internett til ditt boligselskap.

Category: Faktura

Dersom kjøper overtar leiligheten på en dato etter den 01. i måneden må selger betale hele sin faktura for den måneden. Oppgjør mellom kjøper og selger dersom denne skal splittes må dere avtale dere i mellom. Kjøper skal aldri betale selgers faktura.

Nei, det er ikke mulig å sette individuelle forfallsdatoer for hver enkelt eier. Behøver du derimot en betalingsutsettelse kan du kontakte styret for å gjøre en individuell avtale om dette.

Category: Faktura

Vi kan ikke fakturere felleskostnadene til andre enn juridisk eier av leiligheten. Dersom leietaker skal betale felleskostnadene må du selv kreve inn dette, og du må selv sørge for at din faktura er betalt innen fristen.

Category: Faktura

Du må fylle ut dette skjemaet: Utleggskjema boligselskap og legge ved originalkvittering som anvist. Skjemaet leveres til din styreleder, som signerer og sender videre til oss for utbetaling.

Fjernvarme avregnes etterskuddsvis, og faktureres derfor året etter forbruk.

Du faktureres altså for den perioden du var registrert som eier av leiligheten året før.

Har du spørsmål vedrørende grunnlaget for fakturaen må du rette dette til fjernvarmeleverandøren.

Category: Faktura

Har du fått en purring fra Kredinor, må du ta saken videre med dem. Har du betalt etter forfall må du likevel betale purregebyret. Husk at hver enkelt faktura har unikt KID-nummer, og dette må oppgis ved innbetaling for at banksystemene skal kunne registrere innbetalingen din mot riktig faktura.

Load More