Er du styremedlem eller leder i et boligselskap?

Hos oss har dere tilgang til alle styrets dokumenter i styreportalen.

Bare klikk på knappen, eller gå til kjeldsberg.on.no for å logge deg på.

Det er et stort ansvar å være styremedlem, og er du valgt inn for første gang kan det være mye å sette seg inn i.

Dette er vårt løfte til deg i styret, som kunde hos oss:

•Økonomisk forvaltning
Vi skal forenkle den økonomiske forvaltningen ved å legge til rette for at styret skal kunne ta riktige avgjørelser gjennom å gi styret løpende god oversikt over boligselskapets økonomi, tett informasjon og profesjonelle råd gjennom regnskapsåret.
•Administrativ forvaltning
Vi skal gjøre styrearbeidet enklere ved å bistå med administrative oppgaver løpende gjennom regnskapsåret.
•Rådgivning
Vi skal gjøre styrearbeidet tryggere ved å gi profesjonell rådgivning løpende gjennom regnskapsåret.
•Elektroniske tjenester
Vi skal gjøre styrearbeidet mer oversiktlig ved å tilby oppdaterte digitale løsninger.

Sammen arbeider vi for å tilrettelegge mest mulig for styret, slik at det blir så enkelt og trygt som mulig å være styremedlem.

Vi har også gode elektroniske løsninger slik som styre- og beboerportal.

Vår lange erfaring og solide kompetanse skal komme til nytte for styrene.

Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på forretningsførsel?

Kontakt Heidi Amalie Strøm for en trivelig prat.

Epost: heidi.strom@kjeldsberg.no

Tlf +47 975 84 979